Extractia maselelor de minte fara durere – acum o realitate

martie 10, 2017

Absolut fiecare pacient, indiferent de varsta, atunci cand aude de “extractie” se gandeste automat la durere. Frica e si mai mare atunci cand vine vorba chiar de extractia molarului de minte. Fara exceptie, toti pacientii carora le spun ca urmeaza sa extragem o masea de minte se uita la mine cu niste ochi mari si speriati, ei fiind practic deja terifiati, chiar daca nici macar n-am inceput procedura.

Dar nu ma mira. Extractiile molarilor de minte pot fi, intr-adevar, foarte dureroase. Chiar si eu am trecut prin asta. Dar cu mare bucurie le spun pacientilor mei sa nu-si faca griji, datorita aparatului chirurgical Piezo disconfortul este minim, iar sangerarile de cele mai multe ori sunt inexistente.

Acest aparat de ultima generatie reprezinta secretul meu pentru extractii fara dureri.

 

1

Aparatul chirurgical Piezo foloseste microvibratii de joasa tensiune, astfel ca orice interventie este mult mai sigura, mai curata si mult mai putin traumatizanta pentru pacient. In plus, timpul de vindecare se accelereaza, iar sangerarile dispar aproape complet. Acest aparat nici nu se compara cu tehnicile uzuale, care par de-a dreptul primitive pe langa interventiile realizate cu Piezo. Folosind aceasta tehnica eliminam durerea post operatotie, riscul de alveolita, riscul de lezare a nervilor alveolari, osteonecroza si edemul. 

Asadar, se poate! Extractii de molar de minte sigure, fara durere, fara disconfort major.

Programari la: 0724 309 159

 

https://drmerchea.ro/wp-content/uploads/2021/09/Smallfl-optimized.png
Contact

Cabinetul White Esthetics este situat în Bucuresti, pe Strada Ardeleni, Nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1.

Telefon/ Email
Program

Consultatiile se fac doar pe baza unei programari prealabile

    Copyright © 2021 – Dr. Merchea

    bt_bb_section_top_section_coverage_image