De ce ai nevoie de implanturi dentare

ianuarie 15, 2017

Chiar si un singur dinte lipsa poate duce la distrugerea unui zambet sanatos. Iata de ce ai nevoie de implanturi dentare:

Daca ai suferit o extractie este absolut necesar sa apelezi la medicul stomatolog pentru a-ti pune un implant dentar. Dintele artificial este cea mai buna si mai sanatoasa solutie pentru a inlocui rapid dintele extras. Desi pare a fi o interventie dureroasa, implantul dentar este absolut necesar pentru a evita migrarea dintilor si invecinat si, in final, caderea acestora.

Foarte multi pacienti nu realizeaza ca timpul este esential atunci cand vine vorba de dantura. Cu cat amanati mai mult aplicarea implantului dentar, cu atat interventia, dar si recuperarea vor fi mai grele. Acolo unde exista un dinte lipsa exista si sanse foarte mari de aparitie a pungilor paradontale care, netratate, slabesc structura osului si rezulta in pierderea acestuia.

In plus, intreaga structura osoasa a fetei se schimba atunci cand dintele lipsa nu este inlocuit cu un implant. Situatia se agraveaza cu cat numarul de dinti lipsa creste. Poate ca nu doare si nu vi se pare a fi o urgenta, insa adevarul este ca aceasta este una dintre cele mai grave si mai des intalnite afectiuni stomatologice!

 

Dintii lipsa duc si la defecte de vorbire, masticatie defectuoasa si un zambet … nu chiar atractiv.

Datorita tehnologiei si experientei, inserarea implantului dentar este mai usoara si mai putin dureroasa ca niciodata. Programati o consultatie gratuita la numarul de telefon 0733 282 575 si va veti convinge! 🙂 

https://drmerchea.ro/wp-content/uploads/2021/09/Smallfl-optimized.png
Contact

Cabinetul White Esthetics este situat în Bucuresti, pe Strada Ardeleni, Nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1.

Telefon/ Email
Program

Consultatiile se fac doar pe baza unei programari prealabile

    Copyright © 2021 – Dr. Merchea

    bt_bb_section_top_section_coverage_image