Povestea unei danturi frumoase începe cu un medic bun.

Str. Ardeleni, Nr. 1

0724 309 159

Medicul

1K2B4703-Copier

În anul 2013 am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF “Carol Davila” București. Am urmat apoi numeroase stagii de perfecționare, cum ar fi: Implantologie, Microscopie endodontică și Protetică dentară. Am realizat că singurul mod în care poți excela într-o meserie curantă este să fii printre cei mai pregătiți din domeniu. 

Din dorința de a oferi pacienților mei un tratament complet, am urmat apoi cursul de Estetica facială – PRP, PRF, acid hialuronic. Este vorba despre cea mai modernă metodă de rejuvenare facială, cunoscută și sub numele de Terapia  Dracula” sau tratamentul cu plasmă proprie îmbogăţită cu trombocite. 

După absolvirea studiilor, am deschis cabinetul White Esthetics, al cărui prag l-au călcat până acum sute de pacienți mulțumiți, pe care sper să-i revăd de fiecare dată când vor avea nevoie de un stomatolog bun.

Cu această ocazie, le mulțumesc pentru încrederea acordată, atât lor, cât și echipei White Esthetics, dar mai ales vouă, celor care citiți aceste rânduri.