Dr. Merchea - Medicul

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Scurt istoric

In anul 2013 am absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti. Am urmat apoi numeroase stagii de perfectionare, cum ar fi: Implantologie, Microscopie endodontica si Protetica dentara. Am realizat ca singurul mod in care poti excela intr-o meserie curanta este sa fii printre cei mai pregatiți din domeniu.

Din dorinta de a oferi pacientilor mei un tratament complet, am urmat apoi cursul de Estetica faciala – PRP, PRF, acid hialuronic. Este vorba despre cea mai moderna metoda de rejuvenare faciala, cunoscuta si sub numele de Terapia Dracula” sau tratamentul cu plasma proprie imbogatita cu trombocite.

Dupa absolvirea studiilor, am deschis cabinetul White Esthetics, al carui prag l-au calcat pana acum sute de pacienti mulțumiti, pe care sper sa-i revad de fiecare data cand vor avea nevoie de un stomatolog bun.

Cu aceasta ocazie, le multumesc pentru increderea acordata, atat lor, cat si echipei White Esthetics, dar mai ales voua, celor care cititi aceste randuri.

https://drmerchea.ro/wp-content/uploads/2021/10/IMG011011d1r-optimized.jpg

Contactact

0724 309 159
0724 309 159
Email
contact@drmerchea.ro

Solicita o Programare

  Solicita o programare

  https://drmerchea.ro/wp-content/uploads/2021/09/Smallfl-optimized.png
  Contact

  Cabinetul White Esthetics este situat în Bucuresti, pe Strada Ardeleni, Nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1.

  Telefon/ Email
  Program

  Consultatiile se fac doar pe baza unei programari prealabile

   Copyright © 2021 – Dr. Merchea

   bt_bb_section_top_section_coverage_image