Locatia Noastra

Cabinetul este spatiul care ma completeaza. Unele spatii ne definesc, pe cand altele ne provoaca sa fim mereu mai buni. Acesta este si cazul White Esthetics.

Este locul in care vin cu drag tocmai pentru ca aici ma intalnesc cu pacientii mei. Tot aici simt ca fac parte dintr-o echipa de profesionisti, care ma ajuta sa tratez fiecare dantura la cele mai inalte standarde.

Politica noastra se concentreaza pe construirea unor relatii de durata cu cei care ne calca pragul. Tocmai de aceea am creat un program corporate conceput special pentru angajatii companiilor.

Asiguratii White Esthetics beneficiaza de o oferta de preturi preferentiale si de o larga varietate de servicii integrate, avantajoase din punct de vedere al raportului cost-beneficiu. Pentru detalii suplimentare privind ofertele si serviciile oferite, va rog sa ne contactati.

Ne-am dorit sa cream un spatiu in care orice pacient sa intre cu drag si cu increderea ca este pe maini bune. Si cred cu tarie că am reusit.

Cabinetul White Esthetics este situat în Bucuresti, pe Strada Ardeleni, Nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1.

Din respect pentru timpul dumneavoastra si al celorlalti pacienti, va rog sa solicitati o programare online sau prin telefon inainte de a veni la consultatie.

bt_bb_google_maps_coverage_image
Str. Ardeleni, nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1
București, Sector 2
0724 309 159
0724 309 159
contact@drmerchea.ro
Apasă aici pentru a solicita o programare
https://drmerchea.ro/wp-content/uploads/2021/09/Smallfl-optimized.png
Contact

Cabinetul White Esthetics este situat în Bucuresti, pe Strada Ardeleni, Nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1.

Telefon/ Email
Program

Consultatiile se fac doar pe baza unei programari prealabile

    Copyright © 2021 – Dr. Merchea

    bt_bb_section_top_section_coverage_image