Cele 5 elemente ale unui zambet frumos

Studii recente arata ceea ce din experienta invatasem deja: persoanele cu un zambet frumos si alb sunt percepute ca fiind mai atractive, mai inteligente si mai sanatoase decat cele care au dintii de culoare mai inchisa. Iata ce poti si ar fi bine sa faci pentru a avea un zambet perfect.

1. Dinti albi

Fumatul, cafeaua si consumul altor bauturi in exces rezulta in aparitia petelor galbene pe dinti. Solutia este usoara si la indemana oricui – o albire profesionala. Recomand albirea in cabinet, si nu acasa, pentru a avea exact rezultatele la care va asteptati, dar si pentru un efect de lunga durata.

2. Dinti drepti

Exista mai multe probleme care intervin atunci cand ai dantura stramba, aspectul estetic fiind cea mai presanta problema. Acum puteti alege dintr-o gama foarte larga de aparate dentare, de la cel metalic cu bracketi colorati la Invisalign, care – asa cum ii spune si numele – e aproape invizibil.

3. Zambet ”complet”

Lipsa dintilor iti afecteaza intreaga conformatie faciala. In timp, pometii se lasa, expresia fetei se schimba, iar la nivelul danturii intervin o multitudine de alte probleme. In cazul în care ai un dinte lipsa, poți apela la mai multe solutii: fie o coroană dentara, o punte dentară, fie implantul dentar. Luna aceasta beneficiezi de reducerea de 50% la implanturile dentare, oferite de catre Specialist Implantolog Dr. Merchea. 

4. Lipsa respiratiei urat mirositoare

Respiratia proaspata este extrem de importanta. Igiena orala pracara duce la ulceratii si afectiuni interne care duc la aparitia halenei. Solutia este folosirea atei dentare, un consult de rutina din sase in sase luni la medicul stomatolog si, bineinteles, sa te speli pe dinti de doua ori pe zi.

5. Gingii sanatoase

Gingiile sanatoase se mentin prin periajul corect si prin folosirea atei dentare si a apei de gura. Atunci cand gingiile sunt afectate, ele se inrosesc si incep sa sangereze. Netratate, duc la pierderea dintilor. Detartrajul regulat previne aceasta problema.