Povestea unei danturi frumoase începe cu un medic bun.

Str. Ardeleni, Nr. 1

0724 309 159

Cabinet

Cabinetul este spațiul care mă completează. Unele spații ne definesc, pe când altele ne provoacă să fim mereu mai buni. Acesta este și cazul White Esthetics.

Este locul în care vin cu drag tocmai pentru că aici mă întâlnesc cu pacienții mei. Tot aici simt că fac parte dintr-o echipă de profesioniști, care mă ajută să tratez fiecare dantură la cele mai înalte standarde.

Politica noastră se concentrează pe construirea unor relații de durată cu cei care ne calcă pragul. Tocmai de aceea am creat un program corporate conceput special pentru angajații companiilor.

Asigurații White Esthetics beneficiază de o ofertă de prețuri preferențiale și de o largă varietate de servicii integrate, avantajoase din punct de vedere al raportului cost-beneficiu. Pentru detalii suplimentare privind ofertele și serviciile oferite, vă rog să ne contactați.

Ne-am dorit să creăm un spațiu în care orice pacient să intre cu drag și cu încrederea că este pe mâini bune. Și cred cu tărie că am reușit.

Cabinetul White Esthetics este situat în București, pe Strada Ardeleni, Nr. 1,  bl. 39A, sc. 1, ap. 1. 

Din respect pentru timpul dumneavoastră și al celorlalți pacienți, vă rog să solicitați o programare online sau prin telefon înainte de a veni la consultație.