Fatete dentare pentru un zambet impecabil

noiembrie 22, 2016

Aplicarea de fatete dentare reprezinta cea mai rapida cale de a obtine un zambet impecabil. Acestea corecteaza in timp record atat culoarea inestetica a dintilor, cat si spatiile interdentare inestetice, dintii asimetrici si traumatismele dentare.

 

Zambetul unei persoane este cartea sa de vizita, iar studiile au demonstrat ca o dantura frumoasa este cel mai important element in increderea si perceptia noastra despre sine.

fatete dentare

Aplicarea de fatete dentare reprezinta cel mai solicitat tratament de estetica dentara din lume. Iar motivele sunt mai mult decat convingatoare:

  • ofera rezultate imediate
  • garanteaza zambetul perfect pe viata
  • sunt usor de intretinut
  • au un aspect natural

In doar doua vizite la medic va puteti schimba dantura in intregime. Majoritatea pacientilor observa o schimbare majora in fizionomia si frumusetea fetei dupa aplicarea de fatete dentare. 

Mai intai, medicul va ajusta dintii cu ajutorul unei freze si va va ajuta sa alegeti nuanta dorita de alb. Apoi sa va lua amprenta dintilor, moment in care se poate face si o fatetare provizorie. Amprenta va fi trimisa la un laborator dentar, unde se vor realiza fatetele, iar in timpul celei de-a dou vizite medicul stomatolog va fixa fatele si va face ajustarile necesare. Veti obtine astfel un zambet impecabil care va va ajuta sa aveti interactiuni mai placute si o imagine de sine infinit mai buna.

Programati o consultatie gratuita la Dr. Merchea sunand la numarul de telefon 0733 282 575

 

https://drmerchea.ro/wp-content/uploads/2021/09/Smallfl-optimized.png
Contact

Cabinetul White Esthetics este situat în Bucuresti, pe Strada Ardeleni, Nr. 1, bl. 39A, sc. 1, ap. 1.

Telefon/ Email
Program

Consultatiile se fac doar pe baza unei programari prealabile

    Copyright © 2021 – Dr. Merchea

    bt_bb_section_top_section_coverage_image